БЪЛГАРСКИ | ENGLISH

© 2006 ALAEDDIN Building

СЪБИТИЯ

МЕСЕЧЕН ОБЗОР

СТЕНАТА НА ПРОТЕСТА

В подкрепа на кампанията „Да запазим децата на пътя”, която се реализира от Съвета по безопасност на движението на децата в София към Столична община, на 15 септември 2009 г. от 15.00 ч., по време на детския празник по пътна безопасност, на пл. „Александър първи”, официално бе открита от министър Цветанов „Стената на протеста” пред войната по пътищата.

Ръководството на фирма „Аладин Билдинг” ООД безусловно подкрепи идеята и помогна за реализацията й, като със свои специалисти и средства изгради съоръжение от метална конструкция, върху която разположи 15 катастрофирали автомобила, наречена от организаторите на събитието „Стената на протеста”.

Цялата конструция е аранжирана с детски послания и рисунки. Целта е много недисциплинирани шофьори неминуемо да се замислят как само за миг могат да превърнат всичко, което имат, в куп ламарина, железа и стъкла, напоени с горчиви сълзи, много мъка и тъга.

Нагоре
Делегация от МОД

От 21.09. до 26.09.2008 год на посещение в България бе Делегация от Международната организация на труда за държавите от Югоизточна Европа, Азeрбайджан и Украйна, водена от г-н Волфганг фон Рихтхофен, дългогодишен член на МОТ.

Целта на посещението бе запознаване с Трудовото законодателство и спазване здравословни и безопасни условия на труд в страната ни. Една от посетените фирми бе "Аладин Билдинг" ООД - обект офис сграда с медицински център и магазини, и жилищна сграда с магазини и подземни гаражи.

Г-н Рихгхофен даде много висока оценка за работата на фирмата по спазване на здравословни и безопасни условия на труд на фирмата.

Нагоре
ТЕХНОЦЕНТЪР "Е-Елит" - ОТКРИВАНЕ
 
Нагоре
ТК ГЛОБУС - ОТКРИВАНЕ

На 14.06.2005г. “Аладин Билдинг”ООД откри нов и модерен търговски комплекс “Глобус” в кв.“Захарна Фабрика” .

Защо “Глобус”?- Защото търговския комплекс е планета от изобилие, където може да се пазарува глобално.
Официалното откриване започна в 17:00h пред главния вход на търговския комплекс. Водещ на събитието бе Део.
Почетни гости бяха Минко Герджиков и кмета на община Илинден, които приветстваха гостите и собствениците на Търговски комплекс “Глобус”
Г-н Дженият поздрави гостите с добре дошли и официално откри празника.
Лентата прерязоха г-н Герджиков и г-н Дженият.
За доброто настроение на гостите се грижеше очарователната Силвия Кацарова.

Нагоре
ТК ГЛОБУС - Ревю Лято

 

Нагоре
ТК ГЛОБУС - Ревю Зима

 

Нагоре
Откриване на факултета по Арабистика

 

Нагоре
25 години община

 

Нагоре

 

 

 

 

НАГОРЕ