БЪЛГАРСКИ | ENGLISH

© 2006 ALAEDDIN Building


ТК ГЛОБУС

Технолукс

globus_mapТК ГЛОБУС
ЗП – 581,36м2
РЗП –3107м2

Търговски Комплекс “Глобус” е въведена в експлоатация на 16.06.2005г. и се намира на бул. “Сливница” № 65 на спирка “Оряхово” ( преди моста на “Захарна фабрика, посока “Орион”).
Сградата е на три етажа и сутерен, в който е разположен магазин за хранителни стоки “Фантастико”. На партера са ситуирани четири групи магазини за нехранителни стоки и кафене. Пасажът е озеленен. Открита сълба води към втория етаж, зает също от магазини за нехранителни стоки. На третия етаж е разположена пицария.

Комплексът е пригоден и лесно достъпн за хора с физически увреждания.
Сградата е климатизирана и отоплена, има 24 часова охрана и видео наблюдение, пожароизвестителна и охранителна система, персонал по поддържка и чистота.
За клиентите са осигурени парко места от северозападната и от южната страна на търговският център.
Достъпът е лесен и удобен. До комплексът се намира автобусна спирка. Минават маршрутни таксита . Търговският център е едно модерно и удобно място за пазаруване, отдих и забавление.
Материали:
Освен традиционните материали са използвани и някои по – нови като: леки преградни стени между магазините за нехранителни стоки от гипсокартон с пожарозащитни свойства на метална конструкция; структурни фасади; обшивка тип “Еталбонд”; преградни WC стени “LTT” и други.
В комплекса отдаваме под наем магазини с квадратура от 18 кв.м до 35 кв.м.
Конструкции:
конструкцията е монолитна, стоманобетонова.

   
Нагоре...
 

 

 

НАГОРЕ